top of page

Hotelli [Yksi Viikko]

305 €

Kuvaus

[Viikko]

305 € Ma-Su (6 vrk.) (-20%)


Seuraava saman talouden koira samassa huoneessa -30%.


Huom! Hoitojakso voi alkaa joustavasti mihin kellonaikaan vain, mutta se päättyy samaan kellonaikaan kuuden yön kuluttua! Esim. Ma klo 5.00 - Su klo 5.00.


Kaikilla hotellin vierailla on oma koirahuone, jossa on vesi- ja ruokakuppi, matto ja peti. Suosittelemme lämpimästi ottamaan koirallesi mukaan oman pedin, sillä siinä on oman kodin hajuja ja se saattaa antaa turvallisuuden tunteen ja auttaa koiraasi rauhoittumaan. Ja yksinkertaisesti, koirasi on todennäköisesti tottunut siihen! Huoneet siivotaan päivittäin ja aina tarvittaessa. Pyyhkeet sisältyvät myös hintaan! Koirahuoneemme ovat n. 3,75m2.

Hotelli majoitukseen sisältyy 3-4 kävelyä päivässä; aamulla, iltapäivällä ja illalla. Jos sinusta tuntuu, että koirasi tarvitsee enemmän ulkoilua, voit valita koirallesi lisälenkkejä, 20 min.

15 € /krt. Emme käytä sisään vedettäviä talutushihnoja emmekä kuristus- tai puolikuristuspantoja.


Hoitoon kuuluu myös laadukas kuivaruoka (CLINIVET) koirasi majoituksen ajan, mutta suosittelemme, että otat koirallesi oman ruoan. Tämä välttää mahdollisia vatsavaivoja, ruoansulatushäiriöitä ja jopa nirsoilua. Ruokimme koirasi sopimuksen mukaan, oli sitten kyse märkä-, kuiva- tai raakaruoasta! Omistaja tuo raaka-aineet.


Mitä omistajan tarvitsee tehdä:

  • Ulkoiluta koirasi ennen hoitoon tuloa

  • Ota mukaan lenkkeilyvarusteet (kaulapanta, valjaat, talutushihna, takki, tossut)

  • Ota mukaan koiran oma ruoka ja oma peti (suositeltavaa)

  • Tuo mukanasi koirasi rokotustodistus ja oma henkilöllisyystodistus!


Kaikki päivähoitoon tai hotelliin tulevat koirat tulee olla rokotettuja, vapaita taudeista ja loisista!


Tutustuthan Hoitosopimuksen ehtoihin ja Hoitosopimukseemme etukäteen! Jokaisesta hoitojaksosta laaditaan kirjallinen hoitosopimus.

Hoitoehdot.pdf Hoitosopimus.pdf

bottom of page