top of page
Dogs with Dog Walker

Meistä

Salla Järvi

Hei, olen Salla Järvi, SleepInnin hoito- ja mediavastaava. Olen suorittanut eläintenhoitajan perustutkinnon koulutuspalvelu Hyriassa Hyvinkäällä vuonna 2023. Opintojeni aikana työskentelin osa-aikaisesti eläinkaupassa. Olen tehnyt vapaaehtoistyötä jo parisen vuotta kodittomien kissojen hyväksi ja koen sen olevan oikein antoisaa! Olen kiinnostunut melkeinpä kaikista eläimistä mutta valitsin suunnakseni pieneläimet, kissat, koirat ja myös eläinten kouluttamisen. Tuntuu, että olen parhaimmillani eläinten seurassa!

Eläimet ovat aina olleet osa elämääni. Muistan vieläkin lapsuuden yhden kohokohdista olevan tv:ssä viikoittain esitetty luontodokumentti ja tietysti perheemme kissat. Kauan unelmoidun koiran, Marsin, sain vuonna 2020. Mars haluaa esittäytyä ihan itse. Marsin ansiosta kiinnostuin erityisesti koirien kouluttamisesta ja vihdoin päätin ottaa suuren askeleen kumppanini Arvidin kanssa ja perustaa oma koirahoitola.

Mielestäni lemmikki on onnellinen, kun se saa tarpeeksi liikuntaa ja aktivointia, oikeanlaista ja laadukasta ravintoa, toteuttaa lajityypillistä käyttäytymistään ja jota ohjataan positiivisesti elämän haasteissa. Itse nautin kun näen oman lemmikkini onnellisena ja omaan vahvan siteen hänen kanssaan.

IMG_20240209_194143_edited

Arvid Eriksson

IMG_20240209_194143_edited

Hei, olen Arvid Eriksson, toimin SleepInnin taidevastaavana ja autan koirien jokapäiväisessä hoidossa. Olen jo pitkään ollut kiinnostunut yrittäjyydestä ja nyt yhdessä kumppanini Sallan kanssa teimme tämän rohkean muutoksen elämässämme. Minulla on kokemusta eläinten jokapäiväisestä hoidosta. Muutin Ruotsista Suomeen vuonna 2022 ja opettelen vielä suomen kieltä.

Minusta kaikki elämä on arvokasta ja kaikki lemmikit ansaitsevat rakastavan kodin, jossa niistä pidetään huolta. Minulla on paljon kokemusta eläinten kanssa olemisesta ja olen seurannut Sallan eläintenhoitajan opintomatkaansa. 

Mielestäni lemmikkien yksilölliset tarpeet tulee ottaa huomioon. Heitä tulee rakastaa, ohjata ja heidän kanssa tulisi olla koko niiden elämän ajan. Nautin matkasta Marsin kanssa. Hänet iloisena näkeminen tekee minut iloiseksi.

Mars

Hei, mä olen Mars. Toimin assistenttina SleepInnissä ja pidän herkkuvalikoimaamme silmällä. Ne ovat oikeasti tosi herkullisia! Mä olen ollut onnekas ja saanut kodin Suomesta! Olin Liettuassa koditon, kadulta löydetty mutta varmasti joskus kodissa ollut, kultakimpale.

Olen kaikkien kaveri ja musta saa hyvän painikaverin! Osaan antaa tilaa ja jakaa. Pentujen kanssa tulen myös hyvin toimeen hellän luonteeni ansiosta. Mun kanssa voi aina tulla leikkimään ja myös harjoittelemaan sosiaalisia taitoja!

Mun mielestä mikä tekee koirulista onnellisen, on herkut (oikeasti niillä ei tarvis olla rajaa), aktiviteetit, leikit kaverien kanssa, rapsutukset ja huomio ihmisiltäni ja herkut. Mainitsinko jo herkut?  Vanhempani tarjoavat kaiken tämän ja paljon muuta!

20200811_173530
bottom of page