top of page

CLINIVET - Puppy 7kg

49,95 €

Kuvaus

Penturuoka pennuille ja emoille

Penturuoka, joka sopii kaikille alle vuoden ikäisille pienten ja keskikokoisten rotujen pennuille sekä tiineille ja imettäville emoille. Hyvän penturuoan merkitystä ei voi liikaa korostaa, sillä jos pennun ravitsemus on epätasapainossa, se on paljon alttiimpi erilaisille puutostiloille kuin aikuinen koira, eikä pentuajan puutteellisesta tai köyhästä ravinnosta johtuvia kehityshäiriöitä pysty aikuisena enää korjaamaan. Tästä syystä hyvä penturuoka on paras sijoitus pennun terveyteen ja sen tulevaisuuteen.

CLINIVET Puppy on hypoallergeeninen penturuoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle pennulle.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (37%), ruskea riisi (24 %), siipikarjan rasva (10%), maissi, sokerijuurikas, kaura, panimohiiva, kuivattu kala, kokonainen pellavansiemen, kuivattu kananmuna, kivennäisaineet, lohiöljy, prebiootti MOS, prebiootti FOS, yucca-uute, glukosamiini (200mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(200mg/kg), kondroitiinisulfaatti (150mg/kg).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 30%, rasvapitoisuus 20%, raakatuhka 8%, raakakuitu 3%, omega-6- rasvahapot 3,86%, omega-3- rasvahapot 0,66%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 17,344iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,167iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 130iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 124mg, beetakaroteeni 1,46mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg (sinkki yhteensä 148mg), rautasulfaatti monohydraatti 298mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, vedetön kalsiumjodaatti 1,52mg, seleenihiiva 95,65mg. Antioksidantit.

Penturuoka täynnä terveyshyötyjä:

 • Luonnollinen koostumus, ilman keinotekoisia lisäaineita

 • Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta tai soijatuotteita

 • Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle pennulle

 • Sisältää runsaasti pennun kasvuajan tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita

 • C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni vahvistavat pennun immuunijärjestelmää

 • Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat pennun suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta

 • Sisältää runsaasti helposti sulavaa siipikarjanlihaa

 • Omega 3 ja omega 6 rasvahapot hellivät pennun ihoa ja turkkia

 • Mukana nivelten todellinen tehopaketti: glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukemassa pennun nivelten ja rustojen kehitystä

 • Ruoan valmistuksessa on käytetty vain ihmisravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita 

 • Erityisen maukas penturuoka ilman lisättyjä makuaineita


Pentuiän jälkeen

Kun pentu on 9-12 kuukauden ikäinen, on aika vaihtaa penturuoka aikuisen koiran ruokaan. Meidän valikoimasta löytyy hyviä aikuiselle koiralle sopivia ruokia.

bottom of page