top of page

Lyder - Hypo 400g for Dogs

5,05 €

Kuvaus

Allergiaruoka allergiselle ja yliherkälle koiralle

Allergiaruoka on kotimainen täysravinto, joka on kehitetty varta vasten koirille, jotka kärsivät allergioista, yliherkkyydestä tai iho-ongelmista. Koiran allergia, kutina ja yliherkkyys ovat varsin yleisiä ja koiralle erittäin tuskallisia vaivoja, joten niihin on syytä suhtautua vakavasti.

Miten koiran allergiaruoka eroaa tavallisesta koiranruoasta?

Lyder Allergiaruoan raaka-aineet on valittu siten, että valittujen raaka-aineiden tiedetään yleisesti olevan hyvin siedettyjä, jolloin koirat ovat näille raaka-aineille allergisia vain harvoin. Valittujen raaka-aineiden sisältämät ravinteet tukevat jo itsessään koiran terveyttä, sillä purkista lisätyt synteettiset lisäravinteet eivät koskaan korvaa terveellistä ruokavaliota.

Lyder Allergiaruoassa on optimaalinen omega-3 ja omega-6 -rasvahappojen suhde, jonka tiedetään vahvistavan koiran ihon ja turkin hyvinvointia ja hillitsevän allergiaoireisiin usein liittyvää matala-asteista tulehdustilaa.

Lyder Allergiaruoka sisältää MSM:ää, magnesiumia, sinkkiä, C-vitamiinia ja probiootteja Näiden tiedetään yleisesti vahvistavan ja ylläpitävän koiran ihon hyvinvointia ja joita allergisista oireista kärsivän koiran tulisi muutoin saada erikseen lisäravinnepurkeista.

Koostumus:

Kanaliha 55%, porkkana, kaurahiutale, hamppu, hamppuöljy, nokkonen, mustaherukka, L-glutamiini, DL-metioniini, oluthiiva, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti.

Ravitsemukselliset lisäaineet ja -ravinteet:

A-vitamiini (3a672a) 8730 IU, D3-vitamiini (3a671) 200 IU, C-vitamiini (3a300) 0,5 g, E-vitamiini (3a700) 20 mg, sinkkisulfaatti (3b605) 32 mg, jodi (vedetön kalsiumjodaatti) 0,8 mg, kalsiumkarbonaatti 0,6 g, magnesiumsitraatti 0,6 g.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 11,5%, raakarasva 7,7%, raakatuhka 1,5%, raakakuitu <1%. Kosteus 74,4%.

Hivenaineet/kg:

Kalsium 2,7 g, kupari <5 mg, rauta 23 mg, magnesium 0,5 g, mangaani 6,4 mg, fosfori 2,0 g, kalium 2,2 g, natrium 0,6 g, sinkki 51 mg.

Ruokintasuositus

Koiran tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee koiran koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle koiralle on hyvä antaa kaksi ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä:
  • 1 – 10 kg – 1 rasia

  • 10 – 25 kg – 2 rasiaa

  • 25 – 40 kg – 3 rasiaa

  • 40 – 70 kg – 4 rasiaa

bottom of page